BB & Creatief Beheer gaan samenwerken

Graag nodigen we jullie uit om het heugelijke feit te vieren dat Buurt Bruist en Creatief Beheer gaan samenwerken aan een Groene Golf in Bospolder/Tussendijken!

Op zaterdag 1 november as. van 10:00 tot 15:00 vind je ons in actie in de wijk, op de 2 omcirkelde locaties op het kaartje in de bijlage.
De Tuinman(m/v) zorgt samen met, voor en tussen bewoners ervoor dat Bospolder/Tussendijken nog groener wordt, Buurt Bruist stimuleert deze groene beweging op allerlei manieren in verschillende wijken in de stad. In Tussendijken zijn bewoners van 5 straten bezig met het inplanten van bollen: Taandersstraat, Zoutziedersstraat, Korfmakersstraat, Haringpakkersstraat en de Grote Visserijstraat.
Doe ook mee!
De Tuinman legt uit hoe je de bollen in de grond kan planten en helpt als dat nodig is. Op de hoek van de Grote Visserijstraat en de Zoutziedersstraat beginnen we met een bakfiets met de bollen, en bij de Taandersstraat op het pleintje bij de grote boom. We hebben koffie, thee en wat lekkers en gaan dan aan de slag.
Ook op het Proefpark de Punt aan de Hudsonstraat is veel te doen. Dat gaat verder als natuurpark en het blijft nog zeker 5 jaar bestaan in de huidige vorm.
Iedereen die daar aan mee wil doen is ook daar welkom op zaterdag 1 november tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Het wordt heerlijk herfstweer dus tot zaterdag!

141028  BB&CB 660

Klik op de afbeelding om de uitnodiging te downloaden.